Peppermill's pitkäkarvaiset colliet

UUTISET 2008

18.12.08

Milla leikattiin eilen. Varpaan sivuside oli poikki ja näin ollen amputaatio jäi ainoaksi vaihtoehdoksi, mitään ei olisi ollut tehtävissä varpaan pelastamiseksi. Mutta nyt, paraneminen voi alkaa! Fysioterapeutti Tanja Kotti ja vakkarihierojamme Taru Lehtonen pääsevät hommiin parin kolmen viikon päästä kunhan tikitkin ensin poistetaan.

13.12.08

Peppi kävi näyttelemässä Helsingissä Voittaja 2008 näyttelyssä EH:n arvoisesti. Itse kehässä meni juokseminen hieman sikailuksi, mutta mamman ylpeydeksi Peppi pääsi kasvattajansa Tuija Heikkilän kanssa hakemaan isosta kehästä Vuolasvirta-palkintoa! Onnea kerran vielä ,Tuija! Kerrankin myös (komisario-)Pepponen osasi käyttäytyä juuri oikeassa kohdin arvon ladyn tavoin. Mamma meinasi haljeta ylpeydestä :) Arvostelu löytyy jo Peppin sivujen kautta, kuvia saadaan vielä jokunen päivä odotella. Kiitos kavereille ja tutuille kehän laidalla vuoden kivoimmasta näyttelypäivästä, kiitos myös Miialle, Rillalle ja Ransulle ihanasta viikonlopusta! Millakin jopa huomasi että Rillasta ei enää ehkä tartukaan pentu-basilleja ;)

6.12.08

Etsitään sijoituskotia tai osaomistajuudesta kiinnostunutta henkilöä! Oma koiramääräni on ehdottomasti täynnä, itselleni kotiin en voi penneliä ostaa. Mutta toisaalta pentukuumettakin pukkaa ja tämä voisi olla ratkaisu. Asioilla ei kuitenkaan ole kiire, hiljaa hyvää tulee. Pennussa mitä todennäköisimmin tulee olemaan amerikkalaista verta :-D Henkilöltä odotetaan tietysti hyvää yhteistyökykyä ja aktiivisuutta niin näyttelyiden kuin muidenkin harrasteiden suhteen. Toivoisin henkilön asuvan kutakuinkin max 150km päässä Turusta. Tällä kertaa tekisin mielelläni töitä joko jo colliemaailmaan eksyneen kanssa tai muuten tuttuni kanssa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä mailitse tai puhelimitse, niin kerron lisää! heidi_vuoristo ät hotmail.com tai 050-5357855 (3-vuorotyö)

5.12.08

Millan jalalle ei kuulu hyvää :( Nivelsiteet näyttää menneen nyt pahasti. Kipulääkkeistä huolimatta koira oireili ja ohjeen mukaan lopetimme kipulääkkeen ja seurasimme koiran oireita. Kipulääke aloitettiin uudelleen sillä Millan pilke silmäkulmasta katosi ja se lakkasi leikkimästä kokonaan. Saatuaan taas kipulääkettä, pilke silmään palasi ja Mimmi painaa menemään. Ei se oireeton ole nytkään, mutta nyt se kykenee unohtamaan sen hetkeksi. Tassun, varpaiden asento on myös muuttunut siihen suuntaan että rikkinäistä varvasta ei satu.Näin ollen varpaan amputaatio suureksi suruksemme on edessä, 17.12 on aika varattuna sille. Sitä toivomaamme ihmettä ei nyt sitten tapahtunut. Nähtäväksi jää, näytelmöikö tai treenaako se edes enää agilitya, kisaamisesta puhumattakaan. Aikaisintaan varmaan ensi kesänä näyttelyihin tulemme jos liikkeet pysyvät hyvänä ja jos jalka ulkoisesti näyttää hyvälle. :(

16.10.08

Loistavasti sujunut syksyn treenikausi agissa katkesi jälleen Millan loukkaantumiseen. En tiedä viekö pää radalla lujempaa mihin jalat kykenevät tai mitä tapahtui sillä jäähdyttelyssä huomasin Millan ontuvan vasenta takajalkaansa. Kotona tutkittuani ongelmaksi paljastui kipuileva varvas johon jo nousi pattia ja turvotustakin. Eläinlääkärin ja röntgenin jälkeen huokaisimme helpotuksesta sillä varpaassa ei ollut murtumaa vaan jokin pehmytosien venähdys/revähdys. Treenitauko tulee nyt joka tapauksessa ja sitä myöden kuukauden päästä oleva kakkosluokkien korkkaus ikävä kyllä nyt siirtyy. Toipukoon nyt varvas rauhassa, ettei vihoittele sitten myöhemmin uudelleen.

23.8.2008 KV Hämeenlinna, tuomari Lucian Doru Pipas, Romania

Näyttelykausi päättyi mukavasti molempien tyttöjen jälleen päästyä parasnarttukehään asti. Millalle tällä kertaa hieman paremmin :)

Suvinuoskan Anastasia "Milla" AVO ERI 2 PN3 ja VARA-SERT

Snowpaw Purple Angel "Peppi" AVO ERI 3

Milla kiittää kaikkia häntä vuoden aikana kehissä kuljettaneita händlereitään!

Onnea hurjasti myös beussikehässä näytelleelle Korpille ja Raisalla ekasta sertistä!

27.7.08 Raisio Tuomari Barbara Mûller, Sveitsi

Suvinuoskan Anastasia "Milla" AVO ERI3

Snowpaw Purple Angel "Peppi" AVO ERI2 PN2 SERT !!!

Serti oli Peppille toinen ja koska luonnetestikin läpäisty, viimeisen sertin metsästys on alkanut ;)

Peppin velipoika Snowpaw White Snow oli ROP saaden myös toisen sertinsä :)

Lue ja näe kuvia...

26.7.08 Pori KV Tuomari Sergio Pizzorno, Uruguay

Snowpaw Purple Angel "Peppi" AVO ERI3

Suvinuoskan Anastasia "Milla" AVO EH

Peppermill´s Ksanthos "Rölli" NUO EH3

Peppermill´s Nikitria "Fiona" NUO EH

Kuvia Porista

7.6.08 Harjavalta Tuomari Jadomir Dostal, Tsekki

Snowpaw Purple Angel "Peppi" AVO ERI

Suvinuoskan Anastasia "Milla" jäi pois kehästä ontumisen vuoksi. Treenasimme hiukan liikaa...

Kuvia Harjavallasta