Peppermill´s Meghalos

"Vekku"

Vekkun kuvia

s. 29.10.2006
kasv. Heidi Vuoristo
om. Irma ja Hannu Vuoristo, Lappi

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: pentuna CRD ja PPM /aikuisena PPM
Katosi kotipihasta 18.8.2009 ;(

Sukutaulu

Sisarukset:

Peppermill´s Nikitria

Peppermill´s Embiria

Peppermill´s Spudheos

Peppermill´s Ksanthos

Vekkun tarina on surullinen. Niin hieno mies, eikä kukaan tiedä mitä sille tapahtui. Vekku katosi kotipihastaan 18.8.2009 eikä sitä sen koommin ole nähty. Melkeinpä jälkiä jättämättä. Etsijäkoirakin kävi Vekkua etsimässä. Suru on suuri. Muistan Vekkun aina, sen veikeän' pilkkeen silmässä ja samalla kuitenkin niin äijämäisenä nuoresta iästä huolimatta. Vekku rakasti lapsia ja tuppasi karkaamaan naapuriinkin leikkimään lasten kanssa. Vekku sai ulkoilla hyvin vapaasti eikä sitä toisaalta suljetut ovetkaan juuri hidastaneet. Liika vapaus taisi koitua nuoren miehen kohtaloksi. Uskon, että Vekku jossain pilvenreunalla meitä katselee tai ehkäpä...

Vekku ehti käydä muutamissa näyttelyissä ja alla yhdestä näyttelystä arvostelu. Esitin itse Vekkun joka kerta. Kiitos omistajille, että sain lainata Vekkua. Vekku toi esittämiseen haastetta, namipalat sitä eivät kiinnostaneet ja se pyöri hihnassa kuin väkkärä :)Silloin kun se malttoi seisoa hetken paikallaan, jösses miten komea se oli (toki tämä on puolueellinen havainto ;) ) Vekkun runko on muhkean pyöreä, aina sen nähdessäni "kauhistuin" että miten lihava se onkaan, mutta turkin alta paljastuikin ihan sopusuhtainen poika. Turkki oli karheaa, rotumääritelmän mukaan ja runsaastikin sitä oli. Vekku oli hyvä miksaus niin äidistään kuin isästäänkin. Vaikka pidin Vekkusta ulkoisesti erittäin paljon, kaikkein eniten rakastin sen luonnetta. Harmi, ettei tätä poikaa saatu luonnetestiin, se olisi ollut niiiiiin mielenkiintoinen. En usko, että se olisi mitään erikoisia pisteitä varsinaisesti mistään osa-alueesta saanut, mutta olisi ollut mahtavaa nähdä sen reagointi luonnetestin jippoihin ja miten se olisi ne klaarannut. Varsinkin kun koira ei asunut meillä enkä saanut niin perin juurin siihen tutustua mitä olisin voinut jos se olisi ollut oma koira. Ihmisiin Vekku suhtautui avoimesti olematta kuitenkaan liian tyrkky, oman arvonsa muistaen.

Miten niin toivoisin, että kuulisin tästä pojasta vielä! Suru on meillä kaikilla suuri, minulla ja omistajilla.

TAMPERE 15.3.08 MARI PALGI JUK EH 1
Erittäin hyvän mallinen. Hyvä lihaskunto. Selvä sukupuolileima. Hyvin pyöristynyt kuono, mutta alaleuka saisi olla leveämpi. 1/3 taittuneet hyvin sijoittuneet korvat. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rungon pituus. Lanne luisu. Liikkuu jäntevästi keskipitkällä askeleella. Lähes samansuuntaiset liikkeet.