TK1 RTK1 Peppermill´s Embiria

"Rilla"

Rilla 2,5v

Rillan kuvia

Rilla treenaa

s. 29.10.2006
kasv. Heidi Vuoristo
om. Miia Hoskari, Klaukkala

Lonkat:A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: pentuna CRD ja PPM/ aikuisena terve
Steriloitu
Lt: -1+1+1-1-1+2+1+3 yht +25 laukauskokematon
video nähtävissä useammassa osassa sivun alalaidassa

20.6.2010 RALLYTOKO 84p 1/3 siirtotulos ALOluokassa

11.9.2010 Siuntio TOKO ALO 165p 1-tulos 10.sija Piirimestaruuskisat

16.4.2011 Porvoo TOKO ALO 179p 1-tulos 5.sija

18.9.2010 Kiva Koirakansalainen-testi HYVÄKSYTTY

11.6.2011 TOKO SM-kilpailut 142p 2-tulos, sijoitus 56/93

Alkusyksy RALLYTOKO ~90p 2/3siirtotulos ALOluokassa

17.9.2011 Helsinki TOKO ALO 183,5p 1-tulos KP 3.sija -->TK1 !! Siirto avoimeen!

24.9.2011 Porvoo, piirimestaruus TOKO AVO 138p 3-tulos

KoiraNet

Sisarukset:

Peppermill´s Nikitria

Peppermill´s Spudheos

Peppermill´s Ksanthos

Peppermill´s Meghalos

Meillä niin rauhallinen Rilla onkin osoittautunut varsinaiseksi touhutytteliksi jolle sattuu ja tapahtuu kaikenmoista. Rilla on erittäin avoin ja ystävällinen ikiliikkuja joka osaa toki myös rauhoittua. Rilla suhtautuu elämään yltiöpositiivisella asenteella ja mikä parasta, Rilla rakastaa RUOKAA! Rilla on sosiaalinen ja tulee toimeen ihan kaikkien koirien kanssa, sitä ei juuri hidasta jos joku tykkää ryttyillä. Rilla rakastaa namien etsimistä ja juoksuleikkejä. Rilla tokoilee ja agilitya ja jälkeäkin on jo kokeiltu, rallytoko uusimpana villityksenä. Rilla osaa myös hyvin tärkeitä kodinhuoltotoimenpiteitä kuten roskien kerääminen (lue löytäminen) lattialta sekä koko roskapussin vienti roskakatokseen. Hieman persoonallisten kuuloelinten vuoksi näyttelykehässä vieraillaan harkitusti ja harvakseltaan lähinnä huvin ja urheilun vuoksi, omaksi iloksi ja toisten kiusaksi ;D. Rilla asustelee isänsä hellässä huomassa, rakkautta ja rajoja sopivassa suhteessa ;)

Rakastan Rillaa suunnattomasti, se on aivan lutuinen mummin oma pikku hömelö typykkä. Kaikesta huolimatta Rilla on ehkä hieman erikoislaatuinen collie. Joskus en oikein tiedä onko se collie ensinkään ;D Rillan korvat ovat alusta asti eläneet aivan omaa tottelematonta maailmaansa, korvat nyt eivät ole yksinään mikään kriteeri vielä jättää pois jalostuksesta mutta koska Rilla on myös takaa valtavan ahdas ja muita sellaisia puutteita jotka jo hieman häiritsevät minua ja vielä luonnetestikin meni penkin alle niin tehtävä oli se päätös että Rilla pysyy neiti-naisena minun puolestani. Korostan että Rilla on loistava koira, sillä on loistavia ansioita elämässään. Se toimii lasten parissa upeasti, ammattimaisella otteella. Sen voi antaa kenen tahansa käteen eikä tarvitse pelätä että se söisi sen ihmisen, vain lihapullat taskusta ;D Vaikka me aina nauramme Miian kanssa kuinka yksinkertainen se koira voi olla, niin loppujen lopuksi Rilla on kuitenkin harvinaisen viisas. Me ihmiset vain olemme tosi typeriä kun emme tajua niitä. Eikö? ;D

TAMPERE KV 15.3.2008 TUOMARI MARI PALGI JUN T
Keskivahva. Koiran pilaa raskaat poskilla roikkuvat korvat ja pullistuva otsapenger. Hyvä kaula. Lyhyt selkä ja pitkä lanneosa. Liikkuu reippaasti, mutta hyvin ahtaasti takaa. Hieman ylikulmautunut takaa.

Lt:n ensimmäinen osa on kuvattuna, mutta jossakin kadoksissa nyt, etsintä on kuumeista! Puuttuu siis leikkiosuus sekä kelkka. Pahoittelut myös videoiden visuaalisesta ulkonäöstä (kuvaajan tärinästä sun muusta) sekä esillepanosta, olkaamme tyytyväisiä että saimme edes ne nyt vihdoin näin näkyville.